Overslaan en naar de inhoud gaan

View program CAD Mechanical

AutoCAD Mechanical 2012

AutoCAD Mechanical ontwerp- en conceptsoftware is AutoCAD toegespitst op productie, speciaal bestemd voor het versnellen van het mechanische ontwerpproces. Het bevat alle functionaliteit van AutoCAD, de leidende CAD-software in de wereld, inclusief uitgebreide bibliotheken van op standaarden gebaseerde onderdelen en tools voor de automatisering van algemene ontwerptaken. AutoCAD Mechanical biedt vele voordelen voor de productiviteit en bespaart uren ontwerptijd.

Belangrijke functies van Autodesk Mechanical:

  • Productiviteitstools voor ontwerp en concepten.
  • Op standaarden gebaseerde concept- en onderdelenbibliotheken.
  • Ondersteunt internationale conceptstandaarden en bevat bibliotheken met meer dan 700.000 onderdelen.
  • Machinery Generators & Calculators stellen u in staat om snel een brede reeks van algemene componenten te creëren en te analyseren.
  • Documentatie- & rapportagetools helpen u om werktuigbouwkundige gegevens en ontwerpgegevens vast te leggen, aantekeningen te maken en te rapporteren.
  • Samenwerking en gegevensbeheer stellen werkgroepen in staat om nauwkeurige ontwerpgegevens betrouwbaar en veilig te delen.

Meer gebruiksgemak
AutoCAD Mechanical 2012 zorgt voor innovatieve ontwerp en tekenmiddelen, die volledig gericht zijn op het gebruiksgemak van de AutoCAD gebruiker. Met de ervaring en kennis van de AutoCAD software kunnen de ontwerpers hun bestaande werkmethodiek behouden, terwijl ze de uitgebreidere functionaliteit van AutoCAD Mechanical 2011 op hun eigen snelheid kunnen leren gebruiken. Ontwerpers kunnen de competitie veel beter aan door vele uren te besparen op ontwerp en wijzigingen.

Meer productiviteit
AutoCAD Mechanical 2012 biedt hoogwaardige ontwerptools voor AutoCAD gebruikers die ontwerpwijzigingen doorvoeren, door het werk te reduceren dat hiermee gepaard gaat. AutoCAD Mechanical 2012 bevat specifieke mogelijkheden voor haast ieder aspect van het werktuigbouwkundig teken proces, en is speciaal gemaakt om tijd te besparen

Minder fouten en meer eenduidigheid
Tijdens het vervaardigen van werktuigbouwkundige tekeningen, kunnen ontwerpers soms onbewust inconsistent tekenwerk maken en fouten veroorzaken, waardoor tijd en geld verloren gaat. AutoCAD Mechanical 2012 bevat bibliotheken met meer dan 7000 standaard onderdelen en ondersteunt internationale tekenstandaards, waardoor  gebruikers consistent en volgens ontwerpeisen kunnen werken in de huidige wereldeconomie. AutoCAD Mechanical 2012 biedt tekenaars echte Inventor modellen in hun vertrouwde tekenomgeving op te nemen.

Efficiënter management van ontwerpdata
Wanneer eenmaal het ontwerp compleet is, is het belangrijk dat juiste ontwerpgegevens en onderdeelinformatie gedeeld worden met de teams die verantwoordelijk zijn voor inkoop en fabricage van het product. Bij het gebruik van software dat niet speciaal voor deze taken is bedoeld, betekent dit vaak dat belangrijke stuklijsten en onderdelen staten met de hand vervaardigt moeten worden. Met een handmatige methode betekent de kleinste wijziging zelfs al fouten kan veroorzaken, resulterend in vertraging in de oplevering aan de klant.

Autodesk Data Management
Om uw bedrijf te helpen fouten te voorkomen, is AutoCAD Mechanical 2012 sterk geïntegreerd met Autodesk Data Management applicaties en zorgt voor efficiënte en veilige uitwisseling van ontwerpdata.  Het stimuleert een eerdere samenwerking  tussen ontwerp en fabricage teams. Verschillende werkgroepen kunnen alle componenten van een digitaal prototype volgen en bewaken met de gratis Design Review Software, de kompleet digitale manier om opmerkingen te plaatsen, op te meten en wijzigingen te volgen.  En ook een beter hergebruik van ontwerp gegevens een beter beheer van stuklijsten en samenwerking met andere teams en partners.

Power tools for mechanical design

10 redenen om over te stappen naar AutoCAD Mechanical 2012
  1. Meer dan 700 000 voorgedefinieerde standaardonderdelen en -functies.
  2. Ondersteuning van internationale tekenstandaarden.
  3. Doelgericht  werktuigbouwkundig tekenen.
  4. Krachtige maatvoeringstools.
  5. Associatieve wolkjes en stuklijsten (BOM).
  6. Componenten genereren & berekenen.
  7. Autodesk Inventor associativiteit en IGES.
  8. Haal zoveel mogelijk uit 2D met “Mechanical Structure”.
  9. Associatieve verborgen lijnen.
10. Slim hergebruik van tekeningen