Overslaan en naar de inhoud gaan

View program Alias degin

Autodesk Alias Design 2012

Met Autodesk Alias Design 2012 software kunt u sneller modellen van innovatieve consumentenproducten creëren. Als onderdeel van de Autodesk-oplossing voor Digital Prototyping, is Alias Design voor ontwerpers van consumentenproducten, die eigenaar zijn van het hele proces - van ideevorming tot de definitieve oppervlakken die worden doorgegeven naar engineering.

figuur alis gesign

Snel ideeën herhalen, conceptuele modellen van het product bouwen, en het maken van hoge kwaliteit oppervlakken met een uitgebreide reeks van digitale schilder- en schets tools. Communiceer top-kwaliteit ontwerpen gemakkelijk via schetsen, illustraties, fotorealistische renderings en animatie. Om u ontwerpen te helpen creëren die zowel aantrekkelijk en technisch haalbaar zijn, helpt Autodesk Alias Design 2012 u bij het vastleggen van de juiste formulieren.

Ontwikkeling van productie-kwaliteit geometrie die heen en weer kan bewegen tussen ontwerp en engineering toepassingen, waardoor samenwerking op het digitale prototype mogelijk is. Alias Design 2012 software is beschikbaar voor de Mac OSX 64-bit en Windows Vista 32 en 64-bits platforms.

De belangrijkste functies zijn: 

  • Concept exploratie
  • Design modelling
  • Visualisatie en communicatie
  • Procesintegratie
  • Productieomgeving

Digital Prototyping klik hier

Bron Cadac