Overslaan en naar de inhoud gaan

Design

Autodesk Product Design Suite Ultimate

 

Autodesk Product Design Suite Ultimate

Met de introductie van de nieuwe 2012 productreleases, introduceert Autodesk de Product Design Suite. De Suite bevat de meest toonaangevende 2D en 3D ontwerp-, visualisatie- en simulatiesoftware voor werktuigbouwkundigen. De Product Design Suite is een uitgebreide en kostenefficiënte oplossing voor 3D ontwerpers, tekenaars en engineers en brengt de voordelen van 3D Digital Prototyping naar het gehele ontwerpproces.

Naast ontwerp, visualisatie en simulatie bevat de Autodesk Product Design Suite 2012 krachtige datamanagement software waardoor u meer controle krijgt over uw ontwerp data. Hierdoor kunt u efficiënt en effectief design data, simulatiedata en documentatie beheren.

Digital Prototyping in het gehele productontwerptraject

Deze Suite biedt ingenieurs en ontwerpers, die tot taak hebben nieuwe producten te ontwikkelen, de bewegingsvrijheid voor innovatie en de mogelijkheden om eenvoudiger in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt. Van conceptueel ontwerp tot detailengineering en simulatie; Autodesk Product Design Suite is de ideale Digital Prototyping oplossing voor uw volledige productontwerptraject.

Bespaar tijd en kosten door de aanschaf van een Suite

Door de producten niet individueel maar in een complete Suite aan te schaffen, bespaart veel tijd op de installatie, implementatie en beheer van de software. Daarnaast is de Autodesk Product Design Suite aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan de losse Autodesk producten.

Vervanging van de Autodesk Inventor Suites

De Autodesk Product Design Suite 2012 vervangt de voorgaande Autodesk Inventor Suite, Inventor Routed System Suite, Inventor Simulation Suite en de Inventor Tooling Suite.

Drie verschillende Product Design Suites

De Product Design Suite is verkrijgbaar in drie varianten. De Product Design Standard Suite bevat software voor conceptuele ontwerp- en tekentools. De Premium Suite is een uitbreiding met Digital Prototyping en visualisatie software en de Ultimate Suite bevat extra software om advanced surfacing en simulatie mogelijk te maken.

 

Standard

Premium

Ultimate

AutoCAD Mechanical

v

v

v

Autodesk Vault

v

v

v

Autodesk Showcase

v

v

v

Autodesk Sketchbook Designer

v

v

v

Autodesk Mudbox

v

v

v

Autodesk 3ds Max Design

 

v

v

Autodesk Inventor

 

v

 

Autodesk Inventor Professional

 

 

v

Autodesk Alias Design

     

 Voor meer informatie zie view programs