Elshof Consult Solutions

Lierderholthuisweg 16
8131 PW WIJHE

Tel. : (0572) 391210
Fax.: (0572) 392725

Routebeschrijving

View program Showcase

Autodesk Showcase 2012

Autodesk Showcase 2012 voor real-time 3D-presentatie en rendering stelt architecten, ontwerpers, ingenieurs en managers in staat om snel en gemakkelijk 3D CAD-gegevens om te zetten in aansprekende beelden, video’s en overtuigende presentaties die gebruikt kunnen worden voor interactieve ontwerpherziening, marketingmateriaal en verkoopverhalen. Showcase-gebruikers kunnen hun ontwerpen tot leven brengen en in real-time ontwerpvarianten verkennen, wat het goedkeuringsproces helpt versnellen. Autodesk Showcase 2012 bevat een versnelde raytracing, geoptimaliseerde ondersteuning voor Autodesk Inventor 2012-software zoals Autodesk Materials en geanimeerde Inventor-constraints, real-time geometrie-op-geometrie schaduwen, niet-fotorealistische effecten, 'slimme' walk-throughs en taakwizards die veelgebruikte workflows vereenvoudigen.

Visualiseer met Autodesk Showcase 2012

Presenteer en reviseer meerdere ontwerpvariaties zodat u nauwkeurig materialen, belichting en omgevingen kunt overbrengen. Dankzij de visualisatiesoftware Autodesk Showcase 2012 kunnen teamleden lokaal maar ook op afstand betrouwbare besluiten nemen. Het resultaat is een efficiënt en kostenbesparend ontwerp- en revisieproces.

Datavoorbereiding in Autodesk Showcase 2012

Importeer modellen uit Autodesk Alias of andere Autodesk CAD software en zet deze om in hoogwaardige 3D-visualisaties.

Presentaties creëren met Autodesk Showcase 2012

Gebruik Showcase 2012 om een reeks realistische alternatieve ontwerpen te creëren voor ontwerprevisies. Pas realistische texturen en materialen toe zoals verf, glas en leer en plaats modellen in een omgeving voor de juiste context.

Betere besluitvorming dankzij Showcase 2012

Met Showcase 2012 presenteert u grote modellen op een realistische, nauwkeurige manier zodat teamleden geïnformeerde ontwerpbesluiten kunnen nemen.

Gratis Autodesk Showcase 2012 Viewer

Autodesk Showcase 2012 Viewer is een gratis toepassing waarmee iedereen Showcase scènes kan weergeven en erin navigeren. Autodesk Showcase 2012 Viewer is met name handig als u ontwerpen met klanten wilt delen. Download de gratis viewer op: www.autodesk.com/showcase-viewer.

Autodesk Showcase 2012 voor manufacturing en engineering

Autodesk Showcase 2012 werkt ideaal in combinatie met Autodesk Inventor en Autodesk Alias, omdat het ontwerpers, ingenieurs en marketingteams helpt verschillende ontwerpen in de context te evalueren, sneller ontwerpopties te onderzoeken en de feedbackcyclus te versnellen door de noodzaak van fysieke prototypen te verkleinen. Met Showcase 2012 kunt u nu interactieve scènes van de Inventorbestanden maken, compleet met shots, alternatieven, storyboard en geanimeerde beperkingen.

Autodesk Showcase voor architecture en construction

Showcase 2012 is werkt goed samen met Revit Architecture en AutoCAD, zodat het architecten, interieurontwerpers, projectleiders, ontwikkelaars en stedelijk planners de tools levert voor het visualiseren van ontwerpen binnen een context. Ze kunnen met slechts een enkele klik alternatieve materiaal- en ontwerpopties onderzoeken en hun eigen renderings en real-time presentaties creëren om de ontwerpintentie op elk gewenst moment tijdens het project over te brengen.

 

 

Nieuw in Autodesk Showcase 2012

  • Eenvoudiger in gebruik - Intuitieve tools.
  • Autodesk Inventor interoperabiliteit - Automatisch scenes opzetten en Inventor files animeren.
  • Verbeterde interactieve raytracing - RapidRT raytracing is met bijna factor 10 versneld.
  • Autodesk materiaalbibliotheek - Automatisch Importeren van materialen zoals toegewezen in AutoCAD, Inventor, Autodesk Revit en 3ds Max Design.
  • Smart walkthroughs -  Dankzij de nieuwe Autodesk SteeringWheels-functie kunt u real-time rondlopen door scènes.
  • Quick Start Wizards - Vereenvoudigde werkprocessen.
  • GPU optimalisatie - Automatische omgevingschaduwen en real-time geometrie-op-geometrie schaduwen.
  • Geautomatiseerde Ambient Shadows - Genereer omgevingschaduwen automatisch, of kies uit diverse presets.
  • Real-time Geometry-on-Geometry Shadows - Gebruikers kunnen schaduwen fine-tunen afhankelijk van prioriteit (frame-rate, kwaliteit, context).

Autodesk Showcase Standard vs. Professional

Autodesk Showcase Professional 2012 is ontwikkeld voor gespecialiseerde displayomgevingen met meerdere schermen, snelle clusters voor raytracing, stereoscopie en op afstand delen van sessies.